COCA DE XOCOLATA I AMETLLES
INGREDIENTS
·
4
ous
·
1
got d’oli
·
1
got de sucre
·
1
iogurt (de qualsevol sabor)
·
300g
de farina
·
Una
mica de pell de llimona ratllada
·
2
sobres de llevat
·
3
cullerades grans de cacau
·
Xocolata
desfeta (quantitat segons el gust)
·
Una
mica d’ametlles
PROCEDIMENT
1-
Posem
els ous en un vol i els batem bé.
2-
Hi
afegim el iogurt, un got d’oli, un de sucre, llevat i una mica
3-
4-
de
pell de llimona ratllada, i ho barregem bé.
5-
Quan
ho tinguem ben barrejat hi posem la farina i ho tornem a barrejar.
6-
Aboquem
la meitat de la massa en un altre vol apart i li posem cacau.
7-
Desprès
posem la meitat de la massa que no té cacau primer en el motlle i després la
massa amb cacau.
1-
Ho
posem al forn a 150 graus durant aproximadament mitja hora.
2-
Quan
ja estigui traiem la coca i la deixem reposar per que es refredi i mentre fem
la xocolata al Bany Maria.
Finalment afegim la xocolata desfeta al damunt i
les ametlles per decoració
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada